Advies

Na het doorlopen van een duurzaam inzetbaarheidsscan is het goed te weten hoe je de aangereikte handvatten kunt inzetten binnen jouw organisatie. Een adviseur duurzame inzetbaarheid geeft toelichting op de uitkomsten van de scan, inclusief een overzicht van de mogelijkheden en kansen voor verbeteringen. Ook krijg je inzicht in wat het kost én oplevert om aan de slag te gaan met de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Samen stellen we een plan op en formuleren we concreet de hulpvraag van het bedrijf.

Omdat elk bedrijf en elke medewerker uniek is, bieden we altijd maatwerk. Zo kijkt de adviseur naar de specifieke bedrijfssituatie om het traject te laten aansluiten bij de behoefte van zowel de werkgever als de werknemers. Gedurende het traject kan het bedrijf ook sparren met zijn adviseur over onderwerpen die in de praktijk de kop op steken bij het bevorderen van duurzame inzetbaarheid.

Ook waarborgt de adviseur als een ‘stok achter de deur’ de voortgang en kwaliteit van het traject. Als externe projectleider streeft hij of zij ernaar de vaart erin te houden om zo de gezamenlijk bepaalde doelen te bereiken.

Interesse in een adviseur duurzame inzetbaarheid? Vraag hieronder uw adviseur aan.

Vraag advies aan