Samenwerken in Noordoost-Brabant

Voor een innovatieve en sterke arbeidsmarktregio

Ons doel

Om de wendbaarheid en weerbaarheid van werknemers en werkgevers in Noordoost Brabant te versterken, hebben diverse organisaties de handen ineengeslagen in een uniek samenwerkingsverband: www.samenwerkeninnob.nl.

Ons doel is een innovatieve en sterke arbeidsmarktregio te realiseren. Met onder meer cursussen, loopbaangesprekken en omscholingstrajecten maken we medewerkers vakbekwaam, wendbaar en weerbaar. Zo stimuleren we de lokale economie en maken we bedrijven en individuele werknemers sterker. Samen maken we arbeidsmobiliteit, binnen en tussen verschillende sectoren, mogelijk en stimuleren we een focus op duurzame inzetbaarheid van werknemers.

Meer over deze samenwerking

Ontdek wat jij kunt doen

Ontbijtsessie

Voor werkgevers

Onze informatieve ontbijtsessies bieden een algemeen inzicht in de kansen en mogelijkheden van een focus op duurzame inzetbaarheid. Diverse sprekers delen hun ervaringen en vertellen over behaalde resultaten.

Schrijf je in Lees meer

Arbeidsmarkt
mobiliteit

Voor werkgevers en werknemers

Onze arbeidsmarktcoaches richten zich op individuele werknemers, maar ook op bedrijven. We helpen je helder te krijgen wat jouw krachten zijn en wat jouw wensen voor de toekomst zijn. Sluiten deze op elkaar aan? Gezamenlijk verkennen we de opties om succesvol actief te blijven op de arbeidsmarkt.

Coach mij Lees meer

Duurzame inzetbaarheidsscan

Voor werkgevers

Hoe scoort jouw bedrijf momenteel op het gebied van duurzame inzetbaarheid in vergelijking met soortgelijke bedrijven? Door onder meer te investeren in gezondheid en opleidingen van medewerkers en samen successen te vieren, verhogen we het werkplezier en de productiviteit en brengen we het ziekteverzuim omlaag.

Download hier de flyer met meer informatie over de aanpak gericht op duurzame inzetbaarheid.

Doe de scan Lees meer

Advies Duurzame inzetbaarheid

Voor werkgevers

Onze adviseurs bieden met maatwerktrajecten gericht op jouw bedrijf inzicht in de mogelijkheden en kansen voor verbeteringen op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Ook laten we zien wat het kost, maar vooral ook oplevert, om aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Vraag advies aan Lees meer