Samenwerken in Noordoost-Brabant

Voor een innovatieve en sterke arbeidsmarktregio

Ons doel

Om de wendbaarheid en weerbaarheid van werknemers en werkgevers in Noordoost Brabant te versterken is www.samenwerkeninnob.nl opgezet. In de huidige arbeidsmarkt zijn duurzaam inzetbare medewerkers goud waard voor je bedrijf.

Maar hoe geef je dit nu handen en voeten? De samenwerkingspartners van samenwerkeninnob geven je praktische handvatten om jouw bedrijf te laten bloeien met de juiste en duurzaam inzetbare werknemers. 

Meer over deze samenwerking

Ontdek wat jij kunt doen

Arbeidsmarkt
mobiliteit

Voor werkgevers en werknemers

Samen met Het Leerwerkpunt en Wijzer in je Werk richten we ons op individuele werknemers, maar ook op bedrijven. We helpen je helder te krijgen wat jouw krachten zijn en wat jouw wensen voor de toekomst zijn. Sluiten deze op elkaar aan? Gezamenlijk verkennen we de opties om succesvol actief te blijven op de arbeidsmarkt. Wij helpen werkgevers met hun tekort aan personeel maar ook wanneer zij werknemers hebben die een switch willen of moeten maken.  Download hier de flyer Arbeidsmarktmobiliteit werkt!

Ik ben werkzoekend/werknemer Ik ben werkgever Lees meer

Duurzame inzetbaarheidsscan

Voor werkgevers

Hoe scoort jouw bedrijf momenteel op het gebied van duurzame inzetbaarheid in vergelijking met soortgelijke bedrijven? Door onder meer te investeren in gezondheid en opleidingen van medewerkers en samen successen te vieren, verhogen we het werkplezier en de productiviteit en brengen we het ziekteverzuim omlaag.

Download hier de flyer met meer informatie over de aanpak gericht op duurzame inzetbaarheid.

Doe de scan Lees meer

Advies Duurzame inzetbaarheid

Voor werkgevers

Onze adviseurs bieden met maatwerktrajecten gericht op jouw bedrijf inzicht in de mogelijkheden en kansen voor verbeteringen op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Ook laten we zien wat het kost, maar vooral ook oplevert, om aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Vraag advies aan Lees meer